Hutchinson wint nu wel in Kuip: "Tegengoal houdt ons scherp"

30 juli 2014, 23:19

Wat hem als speler van PSV tot driemaal toe niet lukte, heeft Atiba Hutchinson in het shirt van Besiktas wel voor elkaar gekregen. Voor het eerst won de Canadees, van 2010 tot 2013 actief in Eindhoven, een wedstrijd in de Kuip. Met zijn Turkse ploeg won Hutchinson het duel in de voorronde van de Champions League met 1-2.

Door zijn periode bij PSV wist Hutchinson wat hij kon verwachten in de Kuip. "Feyenoord begon fel, het publiek stond erachter. Dat hadden we al verwacht, voor ons was het zaak om in die fase goed gegroepeerd te blijven en vanuit de organisatie te spelen", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Na dertien minuten was de Rotterdamse storm al uitgeraasd, want uit een hoekschop kwam Besiktas op 0-1. "Een belangrijk doelpunt", weet de 31-jarige Hutchinson. "Vroeg scoren, dat was precies wat we wilden."

Na rust kwamen de Turken ook op 0-2, een goal die de dubbele ontmoeting al bijna in het slot gooide. Diep in blessuretijd bracht Mitchell te Vrede het verschil met een benutte penalty terug tot één doelpunt. "Die tegengoal houdt ons scherp en met beide benen op de grond", zegt Hutchinson. "Het bewijst dat we niet mogen denken dat we er al zijn. Natuurlijk is deze 1-2 een goed uitgangspunt voor de return, maar er kan nog veel gebeuren. Feyenoord heeft een goede ploeg, volgende week in Istanbul moeten we oppassen voor tegengoals."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen