Vonk betreurt vertrek Basacikoglu: "Verliezen groot talent"

31 juli 2014, 08:24

Bilal Basacikoglu staat op het punt een vierjarige verbintenis te ondertekenen bij Feyenoord. Een fikse aderlating voor sc Heerenveen, waar de jonge vleugelaanvaller het afgelopen seizoen veel indruk wist te maken in zijn debuutseizoen. De Friezen verdienen ongeveer 3,5 miljoen euro aan het talent, maar vinden het uiterst jammer dat hij niet meer in hun shirt zal spelen.

"We verliezen een groot talent. Heel graag hadden wij hem nog een paar jaar in ons stadion zien schitteren, maar als het niet mogelijk is, moet je tot andere keuzes komen", zegt technisch manager Hans Vonk in De Telegraaf over de transfer van Basacikoglu naar Feyenoord. Hij beseft dat de jongeling graag hogerop wilde. "Als je dan een goede deal kunt maken, moet je daar ook serieus naar kijken. Dat is met Feyenoord in beide gevallen gebeurd", geeft Vonk aan.

Het ligt in de lijn der verwachting dat er nog meer spelers vertrekken bij Heerenveen. Hakim Ziyech wordt begeerd door een aantal buitenlandse clubs. In een eerder stadium verkaste topscorer Alfred Finnbogason al naar Real Sociedad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen