Feyenoord evenaart negatief record door nederlaag

31 juli 2014, 10:11

De teleurstellende 1-2 nederlaag van Feyenoord tegen Besiktas, in de derde voorronde van de Champions League, betekent een evenaring van een negatief clubrecord. Voor de derde keer in de historie van de Rotterdamse club ging voor de vierde keer op rij een Europees duel verloren.

In het seizoen 2008/2009 was hetzelfde lot toebedeeld aan Feyenoord, dat destijds vier keer ten onder ging in de groepsfase van de UEFA Cup, tegen AS Nancy, CSKA Moskou, Deportivo la Coruña en Lech Poznan. Voorafgaand aan de clash met Besiktas moest de club uit Rotterdam-Zuid haar meerdere erkennen in Sparta Praag en Kuban Krasnodar (tot twee keer toe). Feyenoord kreeg vier keer eerder drie nederlagen op rij te verwerken in Europa.

Volgende week woensdag vindt de return tussen Besiktas en Feyenoord plaats. De Rotterdammers moeten een 1-2 achterstand goedmaken in Turkije. Verliest de equipe van trainer Fred Rutten het tweede deel van de ontmoeting, dan is het negatieve record niet meer alleen geëvenaard, maar ook verbroken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen