'Feyenoord haalt ook ex-Tukker Wilkshire naar De Kuip'

31 juli 2014, 10:21   Bijgewerkt: 31 juli 2014, 11:13

Feyenoord lijkt met de dag slagvaardiger te worden op de transfermarkt. Nadat in eerder stadium al doelman Warner Hahn en verdediger Khalid Boulahrouz werden binnengehaald, is de club uit Rotterdam-Zuid er in geslaagd om naast sc Heerenveen-talent Bilal Basacikoglu ook Luke Wilkshire vast te leggen. De 32-jarige oud-speler van FC Twente maakt volgens De Telegraaf de overstap van Dinamo Moskou.

Het is geen toeval dat de geroutineerde Australiër in De Kuip neerstrijkt, omdat coach Fred Rutten al eerder samengewerkt heeft met de vleugelverdediger. Wilkshire verdedigde tussen 2006 en 2008 namelijk de clubkleuren van Twente, waar Rutten destijds aan het roer stond als hoofdcoach. Na zijn periode in Enschede maakte de 65-voudig Australisch international de overstap naar Dinamo Moskou, waar hij sinds 2008 tot 143 competitieoptredens kwam.

Wilkshire geniet een transfervrije status. Eerder strikte Feyenoord Boulahrouz ook al zonder dat de club een transfersom hoefde neer te leggen. De nieuwste aanwinst van de Rotterdammers was niet actief op het WK in Brazilië. Hij was opgenomen in de voorselectie van de Socceroos, maar werd uiteindelijk thuisgelaten.

Feyenoord zag Stefan de Vrij (Lazio), Daryl Janmaat (Newcastle United), Graziano Pellè (Southampton) en Bruno Martins Indi (FC Porto) deze transferwindow uit Rotterdam vertrekken, maar heeft nu dus ook een kwartet aanwinsten verwelkomd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen