Rodríguez hoopt dat Falcao hem naar Real Madrid volgt

31 juli 2014, 10:57

James Rodríguez werd onlangs voor een monsterbedrag gecontracteerd door Real Madrid. De revelatie van het afgelopen WK hoopt dat hij niet de enige Colombiaan zal zijn die in dienst van De Koninklijke zal spelen. Als het aan hem ligt, dan verhuist Radamel Falcao ook naar de Spaanse hoofdstad.

"Ik weet zeker dat Falcao hier tot zijn recht komt", sprak Rodríguez tegen het Spaanse AS. "Maar ik ben niet degene die bepaalt waar hij heen zal gaan. Het is aan de voorzitter. Maar misschien gebeurt het wel, aangezien hij de kwaliteit en de allure heeft. Ik heb vier jaar met hem gespeeld. Hij heeft een winnaarsmentaliteit en dat heb je nodig bij Real Madrid. Hopelijk kan hij hierheen komen."

Niet alleen Falcao wordt begeerd door diverse clubs. Juan Cuadrado, ook teamgenoot van Rodríguez bij de nationale ploeg van Colombia, heeft zich de afgelopen seizoenen in de kijker gespeeld. De vleugelaanvaller van Fiorentina kan rekenen op de interesse van FC Barcelona. "Ik hoop voor hem dat hij daarheen gaat, hij is een goede vriend van mij. Het is goed voor Colombia als wij naar grote clubs verkassen", geeft Rodríguez aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen