De Vrij gepresenteerd bij Lazio: "Dit was de beste keuze"

31 juli 2014, 12:47

Stefan de Vrij is donderdag officieel gepresenteerd bij Lazio, dat de Oranje-international voor vier seizoenen contracteerde. De 22-jarige verdediger, die de overstap maakt van Feyenoord, kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Ik ben erg blij en vereerd om hier te mogen zijn", sprak de Nederlander tijdens zijn presentatie in Rome.

"Ik hoop mezelf hier te ontwikkelen en een sterkere speler te worden", sprak de aanwinst van de Biancocelesti, die als een held ontvangen werd op de luchthaven van de Italiaanse hoofdstad. "Dat had ik helemaal niet verwacht. Zeker niet na twee uur vertraging. Het was geweldig om al die fans te zien. Het zegt veel over de club en haar fans."

De keuze voor Lazio was geen moeilijke, gaf De Vrij aan tegen de Italiaanse media. "Het was de enige club die voor het WK echt geïnteresseerd was in mij. Na het toernooi in Brazilië kwamen er ook andere opties, maar ik had het juiste gevoel bij Lazio. Dit was de beste keuze", aldus De Vrij, die vragen kreeg over Louis van Gaal: "Hij is een buitengewone coach, alles was fantastisch. Dat was te zien op het veld, ik had veel vertrouwen."

Lazio-preses Claudio Lotito is meer dan tevreden met de komst van De Vrij: "Hij was onze prioriteit. We wilden hem graag en probeerden hem lange tijd hierheen te halen. Het is mooi dat dit uiteindelijk gelukt is. Hij is het heden, maar ook de toekomst van Lazio. Het is een speler met geweldige potentie. Het is geen toeval dat hij uitgeroepen is tot de beste verdediger van het WK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen