Wilkshire: "Hoop met mijn ervaring iets toe te voegen"

31 juli 2014, 13:25

Luke Wilkshire signeerde donderdag zijn contract bij Feyenoord en verscheen vervolgens meteen op het trainingsveld. Hij werkte, onder begeleiding van assistent-trainer Patrick Greveraars, een individuele training af. De 32-jarige Australiër heeft zin in zijn nieuwe uitdaging.

"Ik weet zeker dat er mooie dingen in het verschiet liggen", zegt Wilkshire op Feyenoord.nl over zijn overstap naar Feyenoord. De kersverse vader van een dochter kan niet wachten om in De Kuip te spelen. "Feyenoord is een geweldige club met een fantastisch stadion en geweldige supporters. Ik heb ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan", aldus de voormalig speler van FC Twente (2006-2008).

Wilkshire kwam de afgelopen seizoen uit voor Dinamo Moskou, waarvoor hij op 30 juni voor het laatst in actie kwam. Vervolgens hield hij zelf zijn conditie op peil. "Ik ben fit, maar heb nog wat werk te verrichten voordat ik echt klaar ben om wedstrijden te spelen", aldus de vleugelverdediger, die herenigd wordt met Fred Rutten, in zijn tijd bij FC Twente de coach van de Tukkers. "Deze trainer was voor mij een belangrijke reden om voor Feyenoord te kiezen. Los daarvan heb ik altijd in mijn hoofd gehad dat ik nog wel eens terug zou willen keren naar Nederland. Ik hoop bij Feyenoord met mijn ervaring iets te kunnen toevoegen aan dit team, waarin ik veel potentie zie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen