Matchwinner De Jong: "Lekker voetballen met Luciano"

Ger
31 juli 2014, 21:42   Bijgewerkt: 31 juli 2014, 21:54

Luuk de Jong scoorde direct in zijn eerste officiële wedstrijd voor PSV. De spits kopte tegen St. Pölten op aangeven van Luciano Narsingh raak. Het was het enige doelpunt in het thuisduel in de derde voorronde van de Europa League.

"Het is heel lekker voetballen met Luciano. Ik ken hem natuurlijk van Jong Oranje en van het Nederlands elftal", aldus De Jong tegenover FOX Sports. "Hij kan zó makkelijk een tegenstander passeren. En daarna volgt dan zo'n perfecte voorzet zoals in deze wedstrijd. Ik hoefde de bal alleen maar in het netje te leggen."

De Jong toont zich kritisch over het spel van PSV. "We hielden soms het tempo te laag, waardoor we niet echt tot kansen kwamen  Zij speelden heel verdedigend, hielden telkens vijf spelers achterin. Daardoor was het moeilijk om op de zijkanten tot één-tegen-één-situaties te komen."

"We moeten daar volgende week echt aan de bak", beseft de spits na de zuinige overwinning. "Als we er eentje maken staan we er goed voor, maar dat moeten we eerst nog maar eens doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen