Kostic: "Concentreer me honderd procent op Groningen"

1 augustus 2014, 13:41

Filip Kostic maakte in de tweede helft van het afgelopen seizoen veel indruk in het shirt van FC Groningen, waar hij uitgeroepen werd tot Speler van het Jaar 2013/2014. De prestaties van de Servische vleugelaanvaller bleven niet onopgemerkt bij diverse buitenlandse clubs. De speler in kwestie heeft de geruchten rondom zijn persoon de wereld uitgeholpen.

"Ik sta de laatste tijd iedere dag in het nieuws. Dat is nieuw voor me en af en toe best moeilijk, maar ik wil duidelijk maken dat, zolang er geen deal is tussen FC Groningen en een andere club, ik me voor honderd procent op FC Groningen zal concentreren", zegt Kostic op de officiële website van Groningen. De Serviër wil graag hogerop, maar vindt het geen straf om in de Euroborg te blijven spelen: "Elke speler heeft ambities en natuurlijk wil ik ook graag ooit in een betere competitie bij een nog grotere club spelen, maar zoals het nu is, ben ik hier en ben ik blij bij FC Groningen."

"De situatie is zoals die is, maar de supporters hoeven niet bang te zijn dat ik met mijn hoofd niet bij FC Groningen ben", belooft Kostic. "Ik kan me het wel voorstellen dat ze soms misschien hun bedenkingen hebben, omdat ik iedere dag in het nieuws kom, maar ik heb geen invloed op die berichtgeving. Zolang ik hier ben, zal ik me volledig inzetten voor nieuw succes met FC Groningen."

Met name Sporting Lissabon had concrete belangstelling voor de vleugelaanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen