Depay: "Als mooie clubs zich melden, dan ga ik nadenken"

2 augustus 2014, 09:13

De carrière van Memphis Depay is het afgelopen seizoen in een stroomversnelling terechtgekomen. De aanvaller van PSV maakte indruk op het WK in Brazilië, waar hij genomineerd werd voor de onderscheiding beste talent van het toernooi. Een consequentie van de stormachtige ontwikkeling van de twintigjarige aanvaller is dat men zich hardop afvraagt of hij bij PSV zal blijven.

Depay zegt in De Telegraaf dat hij het geen straf vindt om in Eindhoven te blijven spelen, maar dat hij op een gegeven moment wel graag wil kijken waar zijn plafond ligt. "Ik heb het naar mijn zin bij PSV, maar als mooie clubs uit grote competities zich melden, ga ik daar natuurlijk over nadenken", aldus de PSV'er, die drie keer inviel in Brazilië en tegen Costa Rica beloond werd met een basisplaats. Hij zette zijn naam tegen Australië en Chili op het scoreformulier.

De aanvaller beseft dat hij zich op het WK in de kijker gespeeld heeft, maar sluit een langer verblijf in Eindhoven zeker niet uit: "Er is genoeg interesse, maar het is zeker een optie om bij PSV te blijven. Ik begrijp heel goed dat de fans willen dat ik ook komend seizoen in Eindhoven speel. Ik zie zoveel kinderen met mijn naam op hun shirt. Dat maakt mij trots, maar uiteindelijk ben ik degene die bepaalt hoe mijn carrière eruit gaat zien en niemand anders."

Depay meldde zich vrijdag met Oranje-collega Georginio Wijnaldum weer bij PSV, waar het tweetaal aansloot bij de groepstraining.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen