Roorda revalideert bij Cambuur: "Hopelijk een tweede kans"

2 augustus 2014, 11:00

Geert Arend Roorda was op proef bij SC Cambuur, maar werd tijdens zijn stageperiode geteisterd door een achillespeesblessure. De middenvelder revalideert momenteel van de kwetsuur en zal zijn herstel vervolgen bij de club uit Leeuwarden. Dat heeft Marcel Keizer, de technisch manager van Cambuur, bevestigd.

"Het is heel vervelend voor Geert Arend wat er is gebeurd", stelt Keizer in het Friesch Dagblad. "We hebben geen verplichtingen tegenover hem, maar willen hem wel graag de mogelijkheid bieden om te kunnen herstellen. Henk de Jong houdt contact met Roorda. Zodra we horen dat hij de looptraining mag hervatten is hij welkom bij ons. Roorda zal een individueel programma volgen. Los van de groep."

Roorda heeft er een aantal teleurstellend verlopen seizoenen bij NEC en Sparta opzitten, nadat hij bij sc Heerenveen gold als een groot talent en furore maakte in het shirt van Excelsior. "Hopelijk krijg ik een tweede kans om me te bewijzen. Het is heel netjes hoe ze bij Cambuur met me omgaan", sprak Roorda zelf.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen