Weerzien tussen Milan en Liverpool in VS: "Veel emoties"

2 augustus 2014, 11:57

Vanavond staat om 22.30 (Nederlandse tijd) een prachtig affiche op het menu in de Verenigde Staten. AC Milan en Liverpool ontmoeten elkaar weer. Beide ploegen hebben een rijke historie, waarin ze elkaar meerdere malen in de Champions League-finale troffen. "Het is geen wedstrijd zoals alle andere duels."

Filippo Inzaghi vindt het duel tussen Milan en Liverpool heel speciaal. De oud-spits schoot de Rossoneri in 2007 ten koste van The Reds naar de CL-titel. De Italianen namen revanche, aangezien Liverpool eerder op  dramatische wijze - het kwam terug na een 3-0 achterstand - de CL-finale had gewonnen van Milan. "Ik heb veel emoties bij de wedstrijd. De winst in 2007 is mijn mooiste herinnering als speler. Ik hoop dat ik deze emoties weer kan voelen", doelt Inzaghi op het weerzien.

Liverpool-manager Brendan Rodgers kijkt ook uit naar de wedstrijd in de vriendschappelijke International Champions Cup. De trainer van de Engelse formatie is vooral benieuwd naar Mario Balotelli. "Het is een groot talent. Ik heeft alle kwaliteiten. Hij is snel, zijn balbehandeling is voortreffelijk en hij kan doelpunten maken. Als hij geconcentreerd is, dan kan hij voor elke ploeg in de wereld van waarde zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen