Ibrahimovic meteen alweer PSG-held in Franse Supercup

2 augustus 2014, 16:03

De eerste prijs van het seizoen is binnen voor Paris Saint Germain. De kampioen van Frankrijk sleepte zaterdagmiddag de Franse Supercup in de wacht. Het won met 2-0 van bekerwinnaar En Avant de Guingamp. Grote man aan de zijde van de Parijzenaars was Zlatan Ibrahimovic, die liet zien dat hij veel zin heeft in het nieuwe seizoen.

De Zweedse vedette van PSG maakte vorige week al indruk met een karakteristieke wondergoal op het trainingsveld en begon het seizoen ijzersterk. De voetbaljaargang was slechts twintig minuten bezig toen Ibrahimovic alweer twee doelpunten achter zijn naam had staan. Binnen tien minuten opende hij de score met een fraai schot vanaf de rand van de zestien meter. Tien minuten later verdubbelde hij de marge vanaf de strafschopstip.

Guingamp, dat het afgelopen seizoen in het Stade de France ten koste van Stade Rennes beslag legde op de Coupe de France, kreeg dé kans om langszij te komen tegen PSG, maar liet deze liggen. Mustapha Yatabare zag zijn penalty gekeerd worden door doelman Salvatore Sirigu. In het tweede bedrijf zou de stand niet meer veranderen, waardoor Ibrahimovic en co de eerste prijs van het nog prille seizoen alweer binnen hebben.

Gregory van der Wiel maakte de negentig minuten vol bij PSG, dat de luxe had om Edinson Cavani en Lucas Moura als invallers binnen de lijnen te laten komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen