Norwich calculeert vertrek Van Wolfswinkel en Fer in

2 augustus 2014, 17:01

Afgelopen seizoen speelden er twee Nederlanders in het shirt van Norwich City, maar het lijkt erop dat er komend seizoen geen landgenoten meer op Carrow Road te bewonderen zijn. Ricky van Wolfswinkel is steeds nadrukkelijker op weg naar Ligue 1-club Saint-Etienne, terwijl ook Leroy Fer niet te behouden lijkt voor de Premier League-degradant.

Van Wolfswinkel lijkt op huurbasis te verkassen naar Saint-Etienne. De spits was al in gesprek met de Franse club en heeft nu ook toestemming van The Canaries gekregen om te verkassen. "Hij is inderdaad met de Franse club in gesprek, maar de deal is nog lang niet beklonken. Als de overgang op huurbasis niet doorgaat, da keert hij gewoon op huurbasis terug bij ons", sprak Norwich-baas Neil Adams op BBC Radio Norfolk. De 25-jarige Van Wolfswinkel scoorde afgelopen seizoen slechts één keer, in 27 optredens.

Norwich denkt Leroy Fer niet te kunnen behouden. Adams is realistisch, zo zegt hij tegen Sky Sports: "Hij heeft er net een optreden op het WK opzitten. Daar scoorde hij, waardoor hij gewild zal zijn door grotere en rijkere clubs. Vanwege onze degradatie moeten wij ons daar bij neerleggen. We moeten realistisch zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen