Sanogo uitblinker bij Arsenal-show tegen Benfica

2 augustus 2014, 19:23

Arsenal heeft zaterdag veel indruk gemaakt in haar eerste wedstrijd op de 2014-editie van de Emirates Cup. De Londenaren rolden de Portugese kampioen Benfica met 5-1 op.

Yaya Sanogo was de grote man bij Arsenal. De 21-jarige Franse aanvaller, in de zomer van 2013 overgenomen van Ligue 2-club AJ Auxerre, was goed voor vier doelpunten. Sanogo opende de score in de 26ste minuut met een balletje achter het standbeen langs en tekende later ook nog voor de 3-0, 4-0 en 5-0. De Costa Ricaanse WK-revelatie Joel Campbell nam de 2-0 voor zijn rekening, Nicolas Gaitán redde na ruim een uur de eer voor Benfica.

Alexis Sanchez maakte zeventien minuten voor tijd zijn debuut voor Arsenal. De Chileense aanvaller kwam deze zomer over van FC Barcelona en kreeg voorafgaand aan zijn invalbeurt een luid applaus van de Londense supporters. Bij Benfica had Ola John een basisplaats.

Eerder op de dag hielden Valencia en AS Monaco elkaar op 2-2 in Londen. Arsenal neemt het zondag op tegen de Monegasken, terwijl Benfica de degens kruist met de Spanjaarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen