Twente en Heerenveen onderuit, Heracles gelijk

2 augustus 2014, 22:07   Bijgewerkt: 3 augustus 2014, 01:13

FC Twente heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een ruime nederlaag. De Tukkers verloren zaterdag in de eigen Grolsch Veste met 1-4 van het Duitse Borussia Mönchengladbach. Branimir Hrgota, Havard Nordtveit, Max Kruse en Ibrahima Traoré maakten de goals voor BMG, Torgeir Börven deed tussendoor iets terug namens FC Twente.

Het duel tussen FC Twente en Borussia Mönchengladbach werd zonder Duitse fans afgewerkt. Zij waren niet welkom uit vrees voor ongeregeldheden. Dat namen de supporters van FC Twente de gemeente Enschede niet in dank af, zo was te zien aan de spandoeken in de Grolsch Veste.

Ook SC Heerenveen ging onderuit. Het Spaanse Levante was met 0-1 te sterk in het Abe Lenstra Stadion. Víctor Casadesús maakte tien minuten na rust uit een corner met een kopbal, die via de onderkant van de lat in het doel belandde, het verschil.

Heracles Almelo sloot af met een 1-1 gelijkspel tegen het Arabische Al-Ittihad. Thomas Bruns bracht Heracles in de dertigste minuut aan de leiding, vlak na de pauze kwamen de bezoekers langszij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen