ManUnited vloert Real en bereikt finale in VS

3 augustus 2014, 00:07

Louis van Gaal heeft met Manchester United de finale van de International Champions Cup, een prestigieus oefentoernooi in de Verenigde Staten, bereikt. Real Madrid werd zaterdag in de laatste poulewedstrijd, in het met ruim honderdduizend toeschouwers gevulde Michigan Stadium, met 3-1 verslagen.

Ashley Young was met twee treffers het goudhaantje bij Manchester United. De vleugelaanvaller opende in de 21ste minuut de score na een fraaie aanval over meerdere schijven, met onder meer een hakje van Wayne Rooney. In de 37ste minuut scoorde Young opnieuw. Zijn schot was eigenlijk als voorzet op Rooney bedoeld, maar de bal vloog in één keer in het doel. De spits probeerde wel te koppen, maar kreeg de bal nét niet tegen het hoofd.

Young tekende daarmee voor de 2-1, want Real was tien minuten eerder op gelijke hoogte gekomen door een benutte strafschop van Gareth Bale. De Welshman had de penalty zelf verdiend, nadat hij was gevloerd door Michael Keane. Tien minuten voor tijd stelde Manchester United de winst veilig. Javier Hernández bepaalde na voorbereidend werk van Shinji Kagawa de eindscore op 3-1.

Robin van Persie kreeg, vanwege het WK, geen speeltijd bij Manchester United. The Red Devils spelen komende maandag in de finale in Miami tegen Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen