Van Persie mist seizoenstart Manchester United

Ger
3 augustus 2014, 09:40

Robin van Persie moet de start van de Premier League aan zich voorbij laten gaan. De spits zal in de eerste competitiewedstrijd van Manchester United, op zaterdag 16 augustus tegen Swansea City, niet in de basis staan. Dat heeft manager Louis van Gaal laten weten.

De 31-jarige Van Persie hervat komende week de training bij United. De voormalige Feyenoorder had de voorbije periode nog vrijaf vanwege zijn deelname met het Nederlands elftal aan het WK in Brazilië. Van Gaal wil Van Persie pas in de Premier League gaan inzetten als de aanvalsleider een degelijke voorbereiding achter de rug heeft en fysiek helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen.

"Iedereen kan kritiek op me leveren, maar ik weet hoe ik moet omgaan met spelers die een dergelijke vakantie achter de rug hebben", aldus de oud-bondscoach van Oranje. Vorig seizoen moest Van Persie bij United direct vol aan de bank ondanks een zomer waarin hij met het Nederlands elftal een toer door Azië maakte. Vervolgens kwakkelde hij die voetbaljaargang regelmatig met blessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen