'Feyenoord praat met Napoli over spits Zapata'

3 augustus 2014, 12:12

Feyenoord haalt zijn nieuwe spits mogelijk uit de Serie A. Volgens De Telegraaf zijn de Rotterdammers met Napoli in gesprek over de komst van de Duván Esteban Zapata Banguera. Feyenoord zou de Colombiaan (23) voor één jaar willen huren van de Italiaanse topclub, waar de spits geen uitzicht heeft op een basisplek.

Bij Napoli heeft Zapata de Argentijnse international Gonzalo Higuaín en aanwinst Michu in de pikorde voor zich. De krant meldt dat Feyenoord-directeur Martin van Geel en jurist Joris van Benthem zaterdagochtend afgereisd zijn naar Italië voor een gesprek met de clubleiding van Napoli. Zapata geldt in Rotterdam-Zuid als alternatief voor Bas Dost, die lange tijd bovenaan het verlanglijstje voor de vacante spitspositie leek te staan.

De 1.86 meter lange Zapata werd een jaar geleden door Napoli weggeplukt bij het Argentijnse Estudiantes, waarvoor hij gemiddeld één keer per twee wedstrijden wist te scoren. Ook in Italië wist de Colombiaan het afgelopen seizoen zijn doelpuntjes mee te pikken, ondanks het feit dat hij meestal op de bank begon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen