Monaco verslaat Arsenal; Valencia wint Emirates Cup

3 augustus 2014, 19:39   Bijgewerkt: 3 augustus 2014, 22:13

Valencia heeft de Emirates Cup op zijn naam geschreven. De Spaanse ploeg klopte op het vriendschappelijke toernooi in Londen Benfica, terwijl AS Monaco later op de dag Arsenal versloeg.

Valencia zegevierde in het Emirates Stadium met 3-1. Derley bracht Benfica nog wel op voorsprong, maar doelpunten van José Luis Gaya, Pablo Piatti en Andres Guardado zorgden voor de ommekeer en - zo bleek later - de toernooiwinst voor Valencia.

Later op de dag deed Radamel Falcao weer eens van zich spreken. De Colombiaan mocht voor het eerst sinds hij in januari een zware knieblessure opliep in de basis beginnen bij AS Monaco en maakte kort voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd. El Tigre kopte uit een vrije trap van Joao Moutinho binnen. Bij Arsenal maakten Alexis Sanchez en Mathieu Debuchy hun debuut, maar zij konden de nederlaag van hun ploeg niet voorkomen.

Zaterdag had Arsenal Benfica met 5-1 verslagen, terwijl Valencia en AS Monaco met 2-2 gelijkspeelden. Omdat doelpunten ook punten opleveren bij de Emirates Cup, mag Valencia zich winnaar van het toernooi noemen. De Spanjaarden eindigden op negen punten, één meer dan Arsenal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen