Mourinho klaagt na nederlaag: "De wedstrijd is vermoord"

4 augustus 2014, 00:01

Chelsea-trainer José Mourinho klaagde zondag steen en been na de oefennederlaag tegen Werder Bremen (0-3). Vooral de scheidsrechter moest het ontgelden. "We verwachtten een snel spel, een competitief spel, maar de scheidsrechter dacht dat het een circus voor Bremen-fans was. Dat zij vooral plezier moesten hebben. Hij heeft de wedstrijd vermoord", aldus Mourinho.

"Deze wedstrijd zou perfect voor ons zijn. Werder heeft een snelle, intense ploeg en ze verdedigen met veel mensen. Dat zie ik graag. Maar vandaag konden we niet spelen. Bij elke overtreding gaf hij een vrije trap tegen ons om het spel stil te leggen. Ook als we voordeel hadden, legde hij de wedstrijd stil voor een vrije trap. De strafschop, zeker de laatste, was belachelijk. Ik ben teleurgesteld, want we willen trainen en de scheidsrechter zat een goede training dwars."

De Portugees had meer verwacht van de ontmoeting met de ploeg uit de Duitse Bundesliga. "Ik heb helemaal niks van deze wedstrijd geleerd. Het was een circus voor Bremen-fans. We wilden tegen Werder spelen, omdat we dachten dat de tegenstand dan weer wat zwaarder zou zijn dan in eerdere wedstrijden, maar onze verwachtingen kwamen niet uit", besloot Mourinho, die eerder met zijn team tegen onder andere Vitesse speelde.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen