Duits: "Heb geen idee waarom er geen club is gekomen"

4 augustus 2014, 11:15

Veel spelers zijn vertrokken bij RKC Waalwijk na de degradatie uit de Eredivisie, maar aanvoerder Sander Duits is er nog steeds. De middenvelder wilde graag op het hoogste niveau actief blijven en hoopte stiekem een financiële klapper te kunnen maken, maar interesse van een andere club is uitgebleven.

"Ik heb eigenlijk geen idee waarom er geen club is gekomen. Ik heb natuurlijk nog wel een tweejarig contract hier, maar RKC wil meewerken als er iets moois voor me komt", zegt de 30-jarige Duits in gesprek met Omroep Brabant. Teleurgesteld dat hij nog speler van RKC Waalwijk is, is hij niet. "Dat is een groot woord, maar ik had wel iets verwacht. Maar ik speel nu wel weer met plezier. Dat is vorig jaar een tijdje weggeweest."

Dat het plezier vorig seizoen ver te zoeken was, kwam volgens Duits omdat de sfeer in de Waalwijkse selectie niet bepaald optimaal was. "Vorig jaar kwam iedereen die hier kwam aanwaaien bij de selectie. Daardoor kregen we een vreemdelingenlegioen met spelers die totaal niet bij elkaar pasten. We hebben nu wel een krappe selectie, maar wel een waarin de spelers voor elkaar gaan en waarin de sfeer ontzettend goed is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen