Van Persie hervat training bij Manchester United

Ger
4 augustus 2014, 20:04

Robin van Persie heeft zich voor het eerst deze voorbereiding laten zien op het trainingscomplex van Manchester United. De 30-jarige aanvaller had de afgelopen weken nog vrijaf vanwege zijn deelname met Oranje aan het WK in Brazilië.

"Ik ben vandaag weer begonnen met trainen na een korte vakantie", liet Van Persie de fans van United via Twitter weten. "Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen. Hopelijk geldt dat ook voor jullie." Terwijl Van Persie, samen met onder meer de Belgische WK-gangers Maroune Fellaini en Adnan Januzaj, actief is op het trainingscomplex van Manchester, verblijft manager Louis van Gaal met zijn selectie nog in de Verenigde Staten voor een lucratief oefentoernooi. United speelt in de eindstrijd van de zogeheten International Champions Cup tegen Liverpool.

Van Persie zal bij de start van de Premier League, op zaterdag 16 augustus tegen Swansea City, nog niet aan de aftrap verschijnen. Van Gaal wil geen risico nemen met zijn aanvalsleider. "Als je drie weken vakantie achter de rug hebt, ben je nog niet fit genoeg", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen