Feyenoord niet in Turkse hel: kwart van tickets verkocht

5 augustus 2014, 10:12

Feyenoord staat voor een bijna onmogelijke opdracht in de derde voorronde van de Champions League. De Rotterdammers verloren in de eigen Kuip met 1-2 van Besiktas, dat derhalve niet alleen op papier een pittige opponent bleek. De selectie van Feyenoord stapt vandaag (dinsdag) op het vliegtuig naar Turkije, waar morgen de return gespeeld zal worden. Van de hel van Istanbul zal hier geen sprake zijn, aangezien er niet echt veel animo voor het duel is.

Voor de tweede ontmoeting tussen Feyenoord en Besiktas werden pas 20.000 tickets aan de man gebracht, terwijl het Ataturk Olympisch Stadion plaats biedt voor 80.000 toeschouwers. Het is niet de eigenlijke thuishaven van Besiktas, maar een stadion dat 25 kilometer buiten het centrum van Istanbul ligt.

Zodoende lijkt Feyenoord niet te maken te krijgen met een stormachtige sfeer. Overigens is Oguzhan Özyakup, oud-speler van Arsenal en AZ en basisspeler in De Kuip, geblesseerd bij Besiktas. Bij Feyenoord lijkt Khalid Boulahrouz verstek te moeten laten gaan, terwijl Bilal Basacikoglu en Luke Wilkshire nog niet speelgerechtigd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen