Twente-smaakmaker Promes hard op weg naar Moskou

5 augustus 2014, 10:49   Bijgewerkt: 5 augustus 2014, 15:13

FC Twente krijgt vlak voor de start van het nieuwe eredivisieseizoen zeer waarschijnlijk op sportief vlak een ferme klap te verwerken. De Tukkers lijken afscheid te moeten nemen van Quincy Promes. De Enschedese smaakmaker van het afgelopen seizoen wijkt zo goed als zeker uit naar Spartak Moskou. Dat meldt Voetbal International.

Twente en Spartak hebben maandagavond overeenstemming bereikt over de transfer van Promes, die alleen nog medisch gekeurd moet worden in Rusland. De 22-jarige aanvaller verbond zich in maart nog tot de zomer van 2017 aan Twente. In dienst van de Tukkers maakte hij afgelopen seizoen indruk met elf doelpunten in 32 optredens. De nummer drie van Nederland stalde de aanvaller tussentijds bij Go Ahead Eagles.

Het zou betekenen dat Twente, in navolging van de naar Southampton vertrokken Dusan Tadic, wederom een belangrijke kracht ziet vertrekken. Na het vertrek van de Serviër was voor Promes een rol als nummer tien weggelegd in de Grolsch Veste. Twente, dat wegens financiële rompslomp onder curatele staat, wil de aanvaller wel van de hand doen. Het kan een flink bedrag toucheren voor 22-jarige Promes.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen