Feyenoord heeft nog hoop: "Ze zijn zeker te breken"

5 augustus 2014, 11:58

Feyenoord staat voor een loodzware opdracht in de derde voorronde van de Champions League. De Rotterdammers gingen in eigen stadion met 1-2 ten onder tegen Besiktas, waardoor het een bijzonder lastige klus wordt om zich woensdag in de return in Turkije naar de volgende ronde te knokken. Jean-Paul Boëtius heeft de hop nog niet laten varen.

Boëtius stapte dinsdag samen met zijn ploeggenoten, maar zonder de geblesseerde Khalid Boulahrouz, in het vliegtuig naar Istanbul. De vleugelaanvaller heeft nog altijd vertrouwen in een goede afloop. "Ik geloof daar zeker in. En met mij ook de rest van het team. We gaan er met een goed gevoel heen en de wedstrijd is pas gespeeld als deze 90 minuten gespeeld zijn", aldus Boëtius.

In de heenwedstrijd in De Kuip stelde Feyenoord teleur. Boëtius denkt dat de late strafschop van Mitchell Te Vrede belangrijk kan zijn: "Je hebt natuurlijk nog een doelpunt gemaakt dat enige hoop geeft. We geloven er heilig in. Wij als team zijnde kunnen Besiktas pakken", zegt de linksbuiten, die wel beseft dat het zeer pittig zal worden: "Je ziet dat ze een goed ingespeeld team zijn en als team heel compact staan, maar ze zijn zeker ook gewoon te breken. Woensdagavond moet je daar staan en wij als team zijn daar klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen