Van Gaal prijst United-spelers: "Teamspirit is fantastisch"

5 augustus 2014, 16:04

Louis van Gaal kan met Manchester United terugkijken op een uitermate succesvolle trip in de Verenigde Staten. De Mancunians wonnen al haar vijf oefenduels in de Verenigde Staten - tegen LA Galaxy, Internazionale, AS Roma, Real Madrid en Liverpool - en lijken zodoende de smaak te pakken te hebben, na een zeer kleurloos seizoen. "De teamspirit is fantastisch", zegt Van Gaal.

"Ik hou ervan om met deze groep te werken", stelt de kersverse coach van United. "De spelers zijn erg gretig om zichzelf te laten zien en dat is zeer belangrijk. Als ik kijk naar wat we in de tweede helft tegen Liverpool (3-1 winst na een 0-1 achterstand, red.) kunnen opbrengen, dan denk ik dat we het geweldig doen. De wijze waarop we deze tour presteerden is een grote verrassing voor mij", aldus Van Gaal, die onder de indruk was van de beleving in de VS. "Prachtig."

United oefent volgende week dinsdag nog tegen Valencia, voordat de zaterdag daarna de Premier League geopend wordt met een thuiswedstrijd tegen Swansea City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen