Rutten wil revanche: "Er is motivatie en vertrouwen"

5 augustus 2014, 18:50   Bijgewerkt: 6 augustus 2014, 00:01

Feyenoord is erop gebrand woensdag revanche te nemen op Besiktas en de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. De Rotterdammers verloren in de eigen Kuip een week geleden met 1-2. In Istanbul wacht de ploeg van trainer Fred Rutten daarom een loodzware taak.

"We zijn hier om de volgende ronde te halen en afgaande op de trainingen is er vertrouwen. Vorige week waren we in eigen stadion zeker niet de onderliggende partij. De motivatie in de spelersgroep is heel groot. Ze willen allemaal de Champions League in", aldus Rutten bij de persconferentie een dag voor de wedstrijd.

Lex Immers, die Rutten vergezelde tijdens de persconferentie, sloot zich aan bij zijn trainer. "Het was vorige week eigenlijk een 0-0 wedstrijd en we hadden niet hoeven verliezen. We waren gelijkwaardig en we hebben vertrouwen in een goed resultaat morgen. Op trainingen gaat het elke keer beter."

Immers liet zich verder ontvallen nog steeds te hopen op versterkingen, nadat Feyenoord vorige week al Luke Wilshere en Bilal Basacikoglu aantrok. Al ontkende de middenvelder kritiek te hebben geuit op de beleidsbepalers in Rotterdam. "Ik heb helemaal geen kritiek geuit op de directie. Wat ik heb gedaan, is verteld dat ik hoopte op verdere versterking. En dat hoop ik nog steeds."

Rutten start woensdag tegen Besiktas vermoedelijk met een gewijzigd basiselftal. Sven van Beek is vermoedelijk de vervanger van Ruben Schaken als rechtsback, waardoor Miquel Nelom zijn rentree zal maken bij Feyenoord. "Ik geef mijn opstelling niet prijs, maar de kans is groot dat ik wat accenten zal veranderen."

De wedstrijd in Istanbul begint woensdagavond om 19:30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen