Tottenham Hotspur lijkt concreet te worden voor Depay

Ger
6 augustus 2014, 08:21

In de laatste maand van de transferperiode is de jacht op de handtekening van Memphis Depay nadrukkelijk ingezet. De aanvaller trok deze zomer door zijn puike optredens met Oranje op het WK de aandacht van verschillende clubs. Volgens Engelse media wil Tottenham Hotspur daadwerkelijk een bod op de jonge international gaan uitbrengen.

Depay (20) heeft bij PSV nog een verbintenis tot medio 2017. Hij liet vorige week nog optekenen open te staan voor een avontuur bij een buitenlandse werkgever. "Als mooie clubs uit grote competities zich melden, ga ik daar natuurlijk over nadenken", zei Depay in De Telegraaf. "Er is genoeg interesse, maar het is zeker een optie om bij PSV te blijven. Ik begrijp heel goed dat de fans willen dat ik ook komend seizoen in Eindhoven speel. Ik zie zoveel kinderen met mijn naam op hun shirt. Dat maakt mij trots, maar uiteindelijk ben ik degene die bepaalt hoe mijn carrière eruit gaat zien en niemand anders."

Tottenham Hotspur plukte vorig jaar al Christian Eriksen (Ajax) en Nacer Chadli (FC Twente) weg uit de Eredivisie. In 2012 maakte bovendien Jan Vertonghen de overstap van de Amsterdam ArenA naar het Londense White Hart Lane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen