Rodgers waarschuwt Van Gaal: "Premier League zal je verrassen"

Ger
6 augustus 2014, 09:53

Met Manchester United beleefde Louis van Gaal de afgelopen periode een uitstekende voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de oud-bondscoach van Oranje maakten The Red Devils veel indruk tijdens een oefentrip in de Verenigde Staten. Liverpool-manager Brendan Rodgers waarschuwt Van Gaal ondanks de prima resultaten voor het hoge niveau van de Premier League.

"Het valt niet te vergelijken met de competities waarin hij eerder heeft gewerkt. In veel andere landen steken één of twee clubs boven de rest uit en die teams moeten dan ook kampioen worden", aldus Rodgers. "In de Premier League kunnen de topclubs op een slechte dag verliezen van een laagvlieger. Dat zie je niet vaak in andere competities. Ik denk dat de Premier League hem zal verrassen. Ik heb vaker buitenlandse managers horen zeggen dat ze al in hun eerste weken versteld stonden."

Op sociale media blijkt dat veel voetbalfans de waarschuwing van Rodgers overigens ongepast vinden. Zij wijzen op de indrukwekkende erelijst van Van Gaal, terwijl de Noord-Ier nog geen enkele trofee heeft gewonnen. Bovendien was United deze week in een oefenwedstrijd nog met 3-1 te sterk voor Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen