Bilic: "Feyenoord komt hier niet als een stel toeristen"

6 augustus 2014, 14:04

Voor Feyenoord is het een loodzware opgave om de play-offs van de Champions League te bereiken. Besiktas was in de derde voorronde van het kampioenbal in de heenwedstrijd met 1-2 te sterk in De Kuip. Hoewel veel Nederlandse fans de hoop al enigszins hebben laten varen, benaderen de Turken de wedstrijd uiterst serieus. Ze zijn er nog lang niet, vinden ze.

"De wedstrijd van morgen is erg belangrijk. In de media wordt gezegd dat we al in de play-offs staan, maar ik verwacht dat ons morgen een moeilijke taak te wachten staat", aldus Besiktas-trainer Slaven Bilic. De Kroatische oefenmeester weet dat de uitgangspositie royaal is, maar wil zich nog niet rijk rekenen: "We zijn in het voordeel, na de eerste wedstrijd in Nederland, maar Feyenoord komt hier niet als een stel toeristen heen. Ze komen hier niet heen voor de Hagia Sophia (een moskee in Istanbul, red.), maar voor de wedstrijd", benadrukt de coach.

Bilic gaf aan dat Besiktas niet van strategie zal veranderen, ten opzichte van de heenwedstrijd. "We hebben als een eenheid verdedigd en met aanzienlijk veel spelers aangevallen. Ook in balbezit en na balverlies hebben we als ploeg de juiste dingen gedaan", sprak de Kroaat na de eerste ontmoeting met Feyenoord in Rotterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen