Neymar mag weer voluit meetrainen met Barcelona

6 augustus 2014, 14:52

Neymar kan zich weer volledig richten op de toekomst. De Braziliaanse aanvaller van FC Barcelona, die aan het afgelopen WK een gebroken rugwervel overhield, heeft van de medische staf van de Catalanen toestemming gekregen om weer voluit mee te trainen met de selectie van coach Luis Enrique.

Het is alweer ruim een maand geleden dat Neymar lag te kermen op de grond, tijdens het WK-duel tussen Brazilië en Colombia. De vedette van de Selecão kreeg een knietje in de rug van de Colombiaan Juan Camilo Zúñiga en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Hij kon een streep zetten door het WK en daarnaast leek de seizoensstart van Barça een moeilijk verhaal te gaan worden voor Neymar. Het is echter niet uitgesloten dat hij de opening van de voetbaljaargang mist, aangezien het herstel voorspoedig verloopt.

Neymar legde een aantal medische tests af in Barcelona, waaruit geconcludeerd werd dat hij weer klaar is voor het echte werk. Hij mag vol aan de bak op de trainingen van de nummer twee van Spanje. Samen met Lionel Messi, Javier Mascherano en Dani Alves meldde hij zich deze week weer bij de Catalaanse grootmacht.

Op 24 augustus trapt Barça het Primera División in het eigen Camp Nou af tegen Elche CF.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen