'Back' Schaken in return terug in de voorhoede Feyenoord

6 augustus 2014, 18:26   Bijgewerkt: 6 augustus 2014, 18:46

Ruben Schaken neemt in de return tegen Besiktas zijn vertrouwde plek rechts voorin bij Feyenoord weer in. De aanvaller stond in de heenwedstrijd, die eindigde in 1-2 voor de Turken, opgesteld als rechtsback. Op die plek staat nu Sven van Beek, Schaken neemt de plek van Wesley Verhoek in de voorhoede over.

Van Beek stond vorige week in de Kuip centraal met Joris Mathijsen, de linksback was toen Terence Kongolo. In Istanbul speelt Miquel Nelom op links, international Kongolo schuift door naar het centrum. De rest van het elftal is hetzelfde gebleven, in de punt van de Rotterdamse aanval staat opnieuw Mitchell te Vrede.

Bij Besiktas start miljoenenaankoop Demba Ba, overgekomen van Chelsea, in de basis. De aanvaller was een week geleden in de Kuip invaller. Voormalig PSV'er Atiba Hutchinson verschijnt opnieuw aan de aftrap.

De Champions League-wedstrijd tussen Besiktas en Feyenoord begint om 19.30 uur Nederlandse tijd. De nummer twee van de Eredivisie moet minimaal twee keer scoren en winnen om door te kunnen gaan.

Opstellingen

Besiktas: Tolga Zengin, Franco, Gülüm, Motta, Kavlak, Hutchinson, Uysal, Koyunlu, Ba, Sahan, Pektemek

Feyenoord: Mulder; Van Beek, Mathijsen, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, Vilhena; Schaken, Te Vrede, Boëtius

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen