Ongeduldige PSV-fans willen snel versterkingen zien

7 augustus 2014, 19:11

Het geduld van de supporters van PSV lijkt langzaamaan op te raken. De fans van de Eindhovense club willen dat de clubleiding van PSV de selectie van de nodige kwaliteitsinjecties voorzien, maar zien met lede ogen aan dat er deze zomer nog maar weinig transferactiviteiten bij PSV plaatsvonden.

Een deel van de aanhang van PSV heeft donderdag haar onvrede over het gebrek aan slagvaardigheid geuit bij het Philips Stadion. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Met een spandoek maakten de fans duidelijk dat ze vinden dat de raad van commissarissen van de club uit Eindhoven groen licht moeten geven aan technisch manager Marcel Brands om te investeren in nieuwe spelers.

PSV zit in de wachtkamer voor een tweetal spelers. Het wil Karim Rekik opnieuw huren van Manchester City, terwijl de club ook nog bezig is met de komst van FC Porto-middenvelder Steven Defour. De Eindhovenaren hebben vijf miljoen euro (plus eventuele transferopbrengsten) gereserveerd voor het halen van versterkingen, maar moeten bij grote transfers het zegen van de raad van commissarissen hebben.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen