Raveneau nieuwe hoofd jeugdopleiding FC Groningen

8 augustus 2014, 11:07

Paul Raveneau maakt promotie bij FC Groningen. De huidige trainer van Jong FC Groningen is per 1 september 2014 de nieuwe hoofd jeugdopleiding van de eredivisieclub. Hij volgt Peter Jeltema op, van wie eerder deze zomer bekend werd dat hij de positie van Henk Veldmate als technisch manager overneemt.

Jeltema denkt dat Raveneau (38) de juiste man is voor de functie. "Wij wilden iemand die onze jeugdopleiding en het jeugdvoetbal in Nederland goed kent. Daarbij komt dat Paul met name het afgelopen jaar aan de bovenkant van onze voetbalpiramide heeft gewerkt en daar heeft kunnen zien en constateren wat nodig is voor jeugdspelers om door te kunnen groeien naar ons eerste elftal, het uiteindelijke doel van de opleiding."

Raveneau heeft voor twee jaar getekend en is blij met zijn nieuwe baan. "Ik ben zeer verheugd dat de club mij de kans biedt door te groeien binnen de organisatie. Ik beschouw mijn benoeming door de club als een blijk van waardering voor het werk dat ik de afgelopen jaren binnen FC Groningen heb afgeleverd. In mijn nieuwe functie krijg ik een grote verantwoordelijkheid en het maakt me trots dat de club dat vertrouwen in mij heeft."

Door de promotie van Raveneau moet FC Groningen op zoek naar een nieuwe coach voor de beloften.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen