Rutten: "Drie punten zorgen absoluut voor positief effect"

Ger
8 augustus 2014, 19:27   Bijgewerkt: 10 augustus 2014, 11:52

Trainer Fred Rutten van Feyenoord hoopt de Eredivisie zondag bij ADO Den Haag met een overwinning te beginnen. De Rotterdammers slikten eerder dit seizoen een domper door in een tweeluik onderuit te gaan tegen het Turkse Besiktas. Daarmee verdween een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League al definitief uit zicht.

"Het belangrijkste is om de teleurstelling van het resultaat tegen Besiktas om te zetten in positieve energie", zegt Rutten op de website van Feyenoord. "Als we drie punten pakken, heeft dat absoluut een positief effect op de mentale gesteldheid van het team. Aan de andere kant wordt de competitie niet in het begin beslist, maar pas in maart of april. Bovendien is het zo dat de transferperiode nog doorloopt tot en met 1 september, waardoor in de samenstelling van alle selecties nog veel kan veranderden."

Rutten weet nog niet of aanwinsten Bilal Basacikoglu en Luke Wilkshere zondag zullen spelen. "Dat weet ik nog van niemand. Daar beslis ik zondag pas over, als ik een beter beeld heb van hoe fit iedereen is." Feyenoord mist in ieder geval de geblesseerde Khalid Boulahrouz.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen