Vd Brom: "Zag die gasten trainen, echt een kutgevoel"

9 augustus 2014, 11:34

John van den Brom werd begin maart ontslagen als trainer van Anderlecht, maar inmiddels - vijf maanden later - is de rancune verdwenen. Toch had de Nederlandse oefenmeester het er even moeilijk mee toen hij onlangs zijn clubauto moest inleveren.

"Ik heb mijn wagen binnen gedaan, ben mij gaan uitschrijven in Waterloo, waar ik woonde, en ben een laatste keer langs geweest op Neerpede (waar zich het trainingscentrum van Anderlecht bevindt, red)", zegt Van den Brom tegen Het Laatste Nieuws. "Ik was best nerveus. Herman Van Holsbeeck (de manager van Anderlecht, red.) is me meteen komen ophalen om koffie te drinken in zijn bureau. Dan sta je daar binnen. Het is nog maar vijf maanden geleden... Godverdomme. Ik zag de gasten trainen, dat was echt een kutgevoel."

"Ik heb nog andere mensen van de club gezien. Ik had het lastig en tegelijkertijd was het zo mooi. Dat komt omdat ik mijn ontslag intussen een plaats heb kunnen geven. Maar dat heeft wel twee maanden geduurd", vervolgt Van den Brom. "Wat ik in die periode voelde? Dat ik mijn werk niet had mogen afmaken, dat zat me lange tijd hoog. De trainerswissel sloeg aan - alle eer aan Besnik (zijn opvolger, red.) - maar je weet niet of ik misschien ook kampioen had kunnen worden."

Van den Brom is klaar voor een nieuwe uitdaging. "Clubs uit het Midden-Oosten en China hebben me al gebeld, maar daar zat ik niet op te wachten. Ook nu is er weer iets concreets, maar weer op een ander continent. Ik twijfel. Ik word er gek van. Ik zou morgen willen beginnen. En misschien keer ik ooit terug naar Anderlecht. Ik krijg geen slecht woord over die club over mijn lippen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen