PSV-coach Cocu: "We moeten nog stappen maken"

9 augustus 2014, 14:07

PSV sluit de eerste speelronde van het Eredivisieseizoen 2014/2015 zondag (16.45 uur) af met een uitwedstrijd tegen promovendus Willem II. Hoofdcoach Phillip Cocu laat weten dat zijn elftal nog niet op het gewenste niveau zit, maar desondanks moet winnen in Tilburg.

"We zijn nog niet op het niveau waar we kunnen en moeten zijn", zegt Cocu op PSV.nl. "We moeten nog stappen maken. Vooral omdat de groep niet compleet is. Dat gaat de komende weken gebeuren, maar het lijkt me duidelijk dat we zondag goed aan de competitie willen beginnen. De jongens die er nu staan zijn fit en klaar voor de seizoensstart."

Cocu laat in het midden of WK-gangers Georginio Wijnaldum, Memphis Depay en Santiago Arias aan de aftrap staan tegen Willem II. "Ze zijn er zondag bij, maar of ze spelen laat ik eerst aan de spelersgroep weten. Ze zijn in ieder geval fit. Ook met het herstel van Jetro Willems gaat het goed. Zondag is misschien een beetje vroeg, maar hij komt er aan. Tegen NAC verwacht ik hem er weer bij", aldus Cocu. PSV krijgt volgende week bezoek van NAC Breda.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen