Transfer Afellay naar Olympiakos nadert voltooiing

9 augustus 2014, 21:31

Eerder vandaag (zaterdag) kwam naar buiten dat Ibrahim Afellay absent was op de training van FC Barcelona in Helsinki. Er werd meteen volop gespeculeerd over zijn toekomst bij de Catalaanse club. Dit blijkt terecht, aangezien de oud-speler van PSV zich in Griekenland meldde met een Olympiakos-sjaal om zijn nek.

Barça meldde via de officiële kanalen dat Afellay met het oog op zijn toekomst toestemming heeft om de oefensessie over te slaan. Deze toekomst lijkt dus bij de Griekse kampioen te liggen. Hij zette voet op Griekse bodem om zijn transfer naar Olympiakos af te ronden.

Afellay stond vier seizoenen onder contract bij Barça, maar wist daar geen doorbraak te forceren. In het seizoen 2012/2013 werd de ex-PSV'er uitgeleend aan Schalke 04. De middenvelder werd in Barcelona geteisterd door diverse blessures, waardoor hij maar tot 21 optredens kwam voor de Spaanse topclub.

Maakt Afellay inderdaad de overstap naar Olympiakos, dan treft hij daar Eric Abidal en Javier Saviola, die in het verleden ook in het shirt van Barcelona speelden. De kans is overigens aanwezig dat ook Nordin Amrabat naar de Griekse kampioen komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen