De Jong: "Jammer, maar honderd procent terechte uitslag"

9 augustus 2014, 23:42

Lange tijd leek SC Cambuur af te stevenen op een geweldige seizoensstart. De ploeg van trainer Henk de Jong stond met 1-0 voor tegen FC Twente en de klok tikte maar door. Uiteindelijk kwamen de Tukkers met een van richting veranderd schot op gelijke hoogte. De Jong vond dat uiteraard jammer, maar kan leven met de uitslag.

"In de eerste helft zijn we goed gestart, ondanks de druk van FC Twente met twee spitsen en doorstappende middenvelders", aldus De Jong op de officiële website van Twente. "Daar hebben we aardig doorheen gespeeld. We hebben niet echt kansen gehad, maar toch deden we het goed. De 1-0 was een aardige goal van Rusnak, hij schoot hem goed binnen", zegt de coach over de fraaie vrije trap van de huurling van Manchester City.

Net als zijn collega-trainer Alfred Scheuder vond De Jong dat Twente-aanwinst en -invaller Kamohelo Mokotjo het verschil maakte in de tweede helft: "In de tweede helft bracht FC Twente Mokotjo en die speelde zo goed tussen de linies. En dan ga je kapot omdat je aan het lopen komt. Het is jammer dat Mokhtar uiteindelijk de bal binnenschiet, maar het is wel een honderd procent terechte uitslag. Een fantastisch begin om een punt te pakken tegen FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen