Te Vrede kopt matig Feyenoord langs ADO

10 augustus 2014, 14:45   Bijgewerkt: 10 augustus 2014, 15:16

Het was traag, moeilijk en inspiratieloos, maar Feyenoord heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Pas vlak voor tijd kopte invaller Mitchell te Vrede de bal langs ADO-doelman Martin Hansen. De thuisploeg speelde meer dan een helft met tien man, nadat Schet van het veld was gestuurd door scheidsrechter Danny Makkelie, die in totaal dertien gele kaarten trok. ADO dacht alsnog een puntje aan de confrontatie over te houden, maar hield het net niet lang genoeg vol.

ADO Den Haag is altijd een lastige tegenstander voor de Rotterdammers. En dat bleek ook in de openingswedstrijd van het seizoen. De thuisploeg was niet onder de indruk van Feyenoord en kreeg in de eerste helft de betere kansen. Twee keer raakte ADO Den Haag de lat, waarvan de tweede poging de mooiste was. Dion Malone besloot het eens van grote afstand te proberen en hij liet doelman Mulder kansloos. De bal raakte de lat, waardoor Feyenoord ontsnapte. De Rotterdammers hadden alleen via Lex Immers een mogelijkheid gekregen, maar Feyenoord kreeg vlak voor rust wel wat hulp van scheidsrechter Danny Makkelie. De arbiter liet eerst Manu met geel wegkomen na een grove overtreding op Gianni Zuiverloon, waarna Mitchell Schet wel snel twee keer geel kreeg.

rood kaart

rood kaart

Het duel leek de uitslag te krijgen die het verdiende, maar Feyenoord kwam toch nog tot scoren. Vlak voor tijd kreeg invaller Te Vrede de bal voor zijn neus en hij kopte goed raak. Doelman Hansen was kansloos en de eerste echt goede inzet van de bezoekers was gelijk raak. Feyenoord begint dus goed aan het seizoen, maar coach Fred Rutten moet ook hebben gezien dat het op deze manier niet lang gaat duren voor er punten verloren worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen