Rutten: "Logisch dat automatismen nog ontbreken"

Ger
10 augustus 2014, 15:48

Trainer Fred Rutten is vooral tevreden met de drie punten die Feyenoord overhield aan de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De Kuipbewoners zorgden tegen een tot een tiental gereduceerde opponent in blessuretijd voor de beslissing. Invaller Mitchell te Vrede scoorde het enige doelpunt.

"Het belangrijkste is dat wij in een zeer lastige uitwedstrijd drie punten hebben gepakt", aldus Rutten op de website van Feyenoord. "Het tempo lag vaak te laag, terwijl wij juist de bal moesten laten gaan om te profiteren van de overtal-situatie in het veld. Ook het kunstgras was daar debet aan, zonder dat ik dat als excuus wil gebruiken. Ik ben erg tevreden over de inzet die vandaag is getoond."

Bij Feyenoord begonnen nieuwelingen Luke Wilkshire en Bilal Basacikoglu in de basis. "Zij hebben elkaar pas vanochtend in de ogen kunnen kijken. In dat opzicht is het logisch dat bij ons nog automatismen ontbreken, we zijn pas net begonnen", zegt Rutten. "Dat is iets waar we de komende tijd aan gaan werken. Deze drie punten geven veel vertrouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen