Wenger wil met Arsenal elke week een prijs winnen

10 augustus 2014, 21:50

Arsène Wenger pakte zondag met Arsenal de tweede prijs in amper drie maanden tijd. De Fransman veroverde na de FA Cup ook het Community Shield, door landskampioen Manchester City op Wembley met 3-0 te verslaan. "Ik zou elke week wel een prijs willen pakken, maar helaas is dat niet mogelijk", grapte Wenger na afloop. "Laten we maar gewoon de volgende wedstrijd weer winnen."

Wenger hoopt dit seizoen met Arsenal serieus mee te kunnen doen om de landstitel in Engeland. "Het is lang geleden dat ik in aanvallend opzicht zoveel opties had. Tot drie, vier jaar geleden moesten we in de zomer steeds afscheid nemen van een topspeler. In de laatste twee jaar hebben we spelers als Mesut Özil en nu weer Alexis Sánchez kunnen aantrekken, dat maakt de ploeg sterker. Natuurlijk ben ik heel ambitieus, maar ook wat voorzichtig. Ik ben een ervaren trainer en zie om me heen dat andere teams zich ook hebben versterkt. De Premier League wordt daarom heel interessant, alle topclubs ogen sterk."

Wenger heeft de Spaanse middenvelder Mikel Arteta aangewezen als nieuwe aanvoerder, na het vertrek van Thomas Vermaelen naar FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen