Valse start voor Monaco in Frankrijk; Lyon wint wel

10 augustus 2014, 23:14

AS Monaco is teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen. De Monegasken verloren de openingswedstrijd in de Ligue 1 met 1-2 van Lorient.

Op de overwinning van Lorient, vorig seizoen achtste in Frankrijk, was weinig af te dingen. Al na negen minuten kwamen de bezoekers vanaf de strafschopstip op voorsprong. Vincent Aboubakar benutte het buitenkansje. De voorsprong bleef lang overeind.

Maar een kwartier voor tijd mocht ook Monaco aanleggen voor een penalty, na een overtreding op Dimitar Berbatov. Invaller Radamel Falcao, die voor het eerst sinds 19 januari in actie kwam in de Ligue 1, trof ook doel. Monaco speelde op dat moment al met een man minder na een rode kaart voor verdediger Ricardo Carvalho. De ondertalsituatie brak de nummer twee van het afgelopen seizoen uiteindelijk op. Kort voor tijd maakte debutant Valentin Lavigne de winnende namens Lorient.

Bij Monaco, dat voor het eerst in 2014 een competitiewedstrijd in eigen huis verloor, ontbrak aanwinst Maarten Stekelenburg nog.

Eerder op de avond kende Olympique Lyon een betere seizoensstart. Het won in eigen huis met 2-0 van Stade de Reims. Steed Malbranque en Alexandre Lacazette tekenden voor de doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen