Wijnaldum tekent bij tot 2018: "Ik heb nooit getwijfeld"

11 augustus 2014, 14:58

Het werd al aangekondigd, maar Georginio Wijnaldum heeft maandagmiddag een nieuwe en verbeterde verbintenis getekend bij PSV. De aanvoerder van de Eindhovenaren zette zijn handtekening onder een contract met een looptijd tot de zomer van 2018. Dat meldt PSV via de officiële kanalen.

"Ik ben blij met mijn nieuwe contract. PSV heeft mij altijd goed behandeld. Vandaar dat ik nooit getwijfeld heb om bij te tekenen", sprak Wijnaldum bij het tekenmoment. De dynamische middenvelder kon rekenen op de belangstelling van onder meer Atlético Madrid, Benfica en diverse Engelse clubs, maar heeft ervoor gekozen om PSV voorlopig trouw te blijven.

Wijnaldum werd in 2011 door PSV overgenomen van Feyenoord. De middenvelder groeide niet alleen uit tot een vaste waarde, maar ook tot een onmisbare schakel en de captain. In 77 competitieoptredens maakte hij 27 doelpunten. Zijn prestaties bij PSV brachten hem in het Nederlands elftal, waarmee hij deze zomer op het WK in Brazilië acteerde. Hij speelde daar zeven wedstrijden voor Oranje en scoorde tegen Brazilië in de troostfinale.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen