'Feyenoord heeft jacht op welwillende Guidetti geopend'

11 augustus 2014, 15:45

De tijd tikt door in de transferwindow en Feyenoord is nog altijd naarstig op zoek naar een nieuwe spits, die Graziano Pellè moet opvolgen in de Kuip. In de jacht naar een nieuwe nummer negen gaat Feyenoord nu vol voor John Guidetti. Technisch directeur Martin van Geel heeft de gesprekken met het management van de Zweedse aanvaller reeds geopend, zo meldt AD Sportwereld.

Van Geel zat afgelopen zaterdag in Portugal om tafel met de belangenbehartigers van Guidetti, die van Manchester City voor vijf miljoen euro mag verkassen naar een andere club. Afgelopen seizoen werd de Zweed door The Citizens uitgeleend aan Stoke City. Voor zijn periode in het Britannia Stadium werd Guidetti geteisterd door een mysterieus virus. Hij speelde nog geen minuut mee in de hoofdmacht van de Engelse kampioen.

In het seizoen 2011/2012 maakte Guidetti op huurbasis furore in Rotterdam. In 23 optredens wist hij twintig treffers te maken. In dat jaar debuteerde hij ook voor de nationale ploeg van Zweden. Hij zou zelf wel heil zien in een rentree in De Kuip. Feyenoord heeft ook Duvan Zapata (Napoli) en Bas Dost (VfL Wolfsburg) op de radar staan, maar de komst van deze spelers lijkt steeds lastiger te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen