Colombiaan Armero gaat linkerflank bestrijken bij Milan

11 augustus 2014, 16:21

AC Milan heeft haar gelederen versterkt met Pablo Armero. De Colombiaans international komt over van Napoli. Hij werd vandaag (maandag) met een Milan-sjaal gesignaleerd op de luchthaven in de modestad en wordt dinsdag medisch gekeurd bij de Rossoneri.

De 27-jarige Armero begon zijn professionele loopbaan in zijn vaderland bij América de Cali. Na één seizoen in Brazilië bij Palmeiras te hebben gespeeld, startte zijn avontuur in Europa. Na periodes bij Udinese, Napoli en West Ham United (op huurbasis) komt hij dus bij Milan terecht. Tijdens het afgelopen WK maakte Armero deel uit van de Colombiaanse selectie, die in de kwartfinales werd uitgeschakeld door gastheer Brazilië. De 58-voudig international was trefzeker in het groepsduel met Griekenland.

De Colombiaan vangt bij Milan het vertrek van Kevin Constant (Trabzonspor) op. "Het is een geweldige club, ik ga mijn best doen. Ik zal me eerst focussen op presteren en het winnen van wedstrijden, voordat ik aan het vieren van doelpunten met Balotelli denk", knipoogt de aanwinst van Milan.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen