Legia krijgt woensdag duidelijkheid over CL-deelname

12 augustus 2014, 11:13

Legia Warschau doet verwoede pogingen om alsnog in de play-offs van de Champions League te mogen uitkomen. De Poolse formatie, die wegens een administratieve blunder werd uitgesloten voor de vierde voorronde van het prestigieuze Europese toernooi, stapte naar het internationale sporttribunaal CAS en hoort woensdag of het nog mag uitkomen in de CL.

Legia maakte Celtic in de derde voorronde van de Champions League met de grond gelijk (4-1 en 2-0), maar de Poolse club bracht in de persoon van Bartosz Bereszynski een speler in het veld die niet speelgerechtigd was. Uitsluiting in het toernooi was de consequentie voor de club uit de Poolse hoofdstad, die Celtic eerder al tevergeefs verzocht om het 'eervol op te lossen' en een beslissingswedstrijd te spelen.

Zodoende stapten de Polen naar het CAS, in de hoop op een positieve uitkomst. De club hoopt dat de uitsluiting voor de CL plaatsmaakt voor een boete. Celtic treft volgende week het Sloveense Maribor in de vierde voorronde, maar Legia heeft nog altijd hoop dat zij hier mag staan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen