Paris Saint Germain lijkt Thiago Silva lang kwijt te zijn

12 augustus 2014, 13:49

Paris Saint Germain lijkt het een tijdje zonder haar aanvoerder te moeten doen. Thiago Silva heeft tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Napoli (1-2 winst) van maandag een hamstringblessure opgelopen. De 29-jarige Braziliaan zal nog verder medisch onderzoek ondergaan, maar het lijkt erop dat hij wel even uit de roulatie zal zijn. Twee maanden, wordt er zelfs verwacht.

Silva moest het veld al na dertien minuten verlaten tegen Napoli. "Het is een smet op de avond", sprak PSG-coach Laurent Blanc over het fysieke ongemak van de captain. De trainer kreeg wat kritiek, omdat hij Silva al zes dagen na zijn terugkomst in Frankrijk opstelde in de seizoensopener tegen Stade de Reims. "Thiago Silva trainde alweer op 25 juli, voordat hij terugkeerde in Parijs. Vorig jaar ging het ook goed, toen hij snel weer in actie kwam", verdedigt Blanc zich.

Het oefentreffen tussen PSG en Napoli werd gespeeld in het kader van de overeenkomst aangaande de transfer van Edinson Cavani, die vorig jaar van Napels naar Parijs verhuisde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen