Ancelotti: "Problemen Ronaldo achter de rug"

12 augustus 2014, 18:22

James Rodríguez en Toni Kroos maken vanavond, 20.45 uur, in de Europese Supercup tegen Sevilla FC hun officiële debuut voor Real Madrid. Dat heeft trainer Carlo Ancelotti bevestigd in de aanloop naar de prestigieuze wedstrijd in Cardiff. De oefenmeester verwacht bovendien dat Cristiano Ronaldo sterk aan het nieuwe seizoen zal beginnen.

"Kroos en James zullen spelen", was Ancelotti duidelijk tegen de verzamelde media. "We maken het goed. Zij (de WK-gangers, red.) die op 5 augustus zijn teruggekeerd, hebben niet veel trainingsuren kunnen maken, maar er is de afgelopen dagen prima getraind. We hebben zo hard als we konden gewerkt om klaar te zijn voor deze wedstrijd."

"James kan op elke aanvallende positie uit de voeten, en ook als aanvallende middenvelder. Toni zal ons veel helpen, met zijn uitstekende positiespelkennis", zei Ancelotti over de zomeraanwinsten. "We moeten de balans die we vorig jaar hebben gevonden, zien vast te houden. Als dat lukt, kan het opnieuw een prachtig seizoen worden."

Ancelotti maakt zich geen zorgen over Cristiano Ronaldo, die in de laatste maanden van het afgelopen seizoen met knieklachten kampte. "Cristiano heeft zonder problemen voluit kunnen trainen. De problemen van vorig jaar zijn achter de rug. Ik denk dat hij goed zal beginnen aan het nieuwe seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen